Shovel moet uitwijken op dijk en ramt huis

Bij een huis in het Betuwse dorp Lienden is een hoek eraf gereden door een shovel. De machine reed van een dijk af, zo tegen het huis. De bestuurder zou uitgeweken zijn voor een motor, maar dat liep dus niet helemaal gesmeerd. Hij raakte zelf gewond en moest naar het ziekenhuis. Verder bleef iedereen ongedeerd.

Deel dit topic

Reacties

+1
MaxxuM4ever
En de motor rijder is gestopt om eerste hulp te verlenen?
fordt5110
@MaxxuM4ever aan het begin van het filmpje zie je wel motorrijders staan
+1
stegboer
@MaxxuM4ever was gister avond wel op tv dat ze gestopt waren en eerste hulp hadden verleend
+3
contitour
Het zal je huis, je materiaal en je chauffeur maar wezen. Hier wordt niemand wijzer van. Ik hoop dat de verwondingen van de chauffeur meevallen en dat ie snel weer boven jan is.
+1
walker1
@contitour altijd lastig dit. Evengoed wil je al chauffeur ook geen motorrijder dood rijden.
Natuurlijk grote kans dat die motor behoorlijk hard reed, maar wie weet had de shovel de gang er ook wel in, aangezien het uitwijken niet goed ging. Je kan ook even stil staan of zachtjes langs de rand van de dijk doorrijden.
deJong
@walker1 zon jcb gaat ook 40/50
walker1
@deJong Ja en dat is op zo'n dijk ook een onverantwoorde snelheid. Maar goed, motorrijders en dijken, dat gaat ook vaak te hard.
+5
roscho
Zolang we niet weten wat de oorzaak was, heeft het geen zin hierover te speculeren.
De motorrijder zal wel.... of de shovel zal wel .... kunnen we nu niet aanvullen.
Als zo'n artikel nut wil hebben, moet er iets over de oorzaak in staan, dan kan geprobeerd worden om dit soort ongevallen in de toekomst te voorkomen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden shovel , motor en machine geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN