Illustratie van:
2

Zetor 3511 - Verkoop Zetor 3511

Is deze site ook een handige plek om aandacht te vragen voor het verkopen van een Zetor 3511? De trekker is van bouwjaar 1970. Zijn er tips om deze te verkopen en zo ja, via welk kanaal?

De trekker is goed, maar zit niet meer geweldig in de verf. Er zijn in de afgelopen 2 jaar wat reparaties door mijzelf uitgevoerd als hobby: het brandstofsysteem was niet goed en de trekker startte niet. Dat is verholpen. Daarna is de trommelrem helemaal vernieuwd. Allemaal met behulp van tips via deze site of andere gegevens op internet en ook via het oude "Werkstättenhandbuch Zetor 4712" (dat is een opvolger van de 3511 en zo is het handboek ook goed te benutten).

Deel dit topic

Reacties

Je kunt hem aanbieden op het forum. Via "Forum" - "Start een topic" kom je bij een keuzelijst. Daar kun je aangeven dat je iets wilt verkopen (onderste optie).
Hoe duidelijker de foto's, hoe meer kans op verkoop. Zorg wel dat alle foto's in deze zelfde posting komen te staan, maak er geen nieuwe postings van.
Als je Facebook hebt in agrarische groepen zetten. Anderd gewoon op marktplaats zou ik zeggen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 3511 en hebben de trefwoorden zetor , trekker , geweldig , verf , verkoop , opvolger , internet , trommelrem en bouwjaar geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
295