Illustratie van:
8

International 633 - International 633 lampjes richting aanwijzer blijven branden.

Hallo allen,
Ik kwam tot mijn schrik na het wassen van mijn 633 er achter dat in eens de 3 lampjes in het combi instrument van de richting aanwijzers branden, terwijl ik ze niet gebruikte ek er gee 2 aanhangers achter had. Nu kwam ik na enig zoekwerk er achter dat de linker voorlamp va binnen redelijk nat was. Na enige tijd droge en nog eens kijken was het lampje van de 3e aanhanger uit rn bleven alleen de 1e van de trekker en nummer 2 van de 1e aaganger in het instrument branden.

Wie weet nog raad hoe ik dit kan oplossen eneat het probleem zou kunnen zijn zie reactie voor een foto van het combi instrument en de lamp.

Deel dit topic

Reacties

.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Aanhangerstopcontact nat geworden? Misschien ook aan de achterkant, waar de draadjes vastgedraaid zitten.
@roscho ja is is ook een beetje nat geworden, maar als ik met de zaklamp er in kijk lijkt hij wel droog te zijn maar kan het proberen met de compressort alleseven uit te blazen nog.
@Wybren de vries Soms verzamelt zich aan de achterkant vuil en roest, dat kan ook rare effecten hebben. De voorkant gaat meestal wel, daar zit een dekseltje voor en je steekt er af en toe een stekker in.
+1
@roscho ok ja ka het altijd controleren maar dat dekseltjr is al een keer gesneuveld maar ik heb hem wel vaker schoon gemaakt en dan was er niks aan de hand. Maar ga het in iedergeval controleren.
@Wybren de vries corrosie komt in de loop der tijd
+3
Hallo allemaal, nog even ter terug koppeing. Ik heb nu het kapotte lampglaasje vervangen en alles droog gemaakt van binnen, tevens ook maar de aanhanger stekker doos vervangen. En nu is het probleem verholpen bedankt voor de tips iedereen.
+2
Quote Reactie van @Wybren de vries:
nog even ter terug koppeing

Daarvoor dank. Als ik ergens over probeer mee te denken, hoor ik aan het eind graag hoe het afloopt.
Fijn dat alles weer werkt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 en hebben de trefwoorden trekker , lampje , international 633 , lamp , lampjes , wassen , combi instrument , aanhanger , richting en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!