Illustratie van:
8

Deutz D5506 - Ik heb een deutz 5506 . Loopt vast bij het oplichten van de koppeling.en valt dus stil.

Beiden versnellings poken staan in neutraal. Koppelings pedaal wordt ingedrukt. Start de motor; Laat koppelings pedaal opkomen. Hierbij loopt alles vast en valt de motor ook stil door versmachting. De laatste tijd kreeg ik hem ook moeilijker geschakeld wat voor en achteruit betreft de kleinste pook.Misschien raar maar ik diende zowel in vooruit als in achteruit aanzet kracht met de gas te geven om hem ook zelfs uit de versnelling te krijgen.

Deel dit topic

Reacties

Versnellingsbak vol met water?
+1
@iantx1500f Haal dit weekend deksel eraf van de versnellingsbak voor controle en zal ook olie aflaten ter controle op water overlast. hou jullie verder op de hoogte.
@carleone
Ben benieuwd
Schakelvork gebroken miss
Of uut de geleiderails gesprongen
Even schakeldeksel eraf halen dan zie je het gauw genoeg
@Gerwin martini Zal dit weekend schakel deksel eraf halen en nagaan of daar iets aan de hand is. Houd jullie verder op de hoogte.
Zal dit weekend het schakel deksel eraf halen om na te gaan of daar wat aan de hand is.Hou jullie verder op de hoogte van het resultaat.
Iets in de schakelstangen niet goed net tussen 2 versnellingen zitten
Hmm bijzonder, deze wil ik volgen, ben benieuwd naar jouw bevindingen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D5506 en hebben de trefwoorden deutz , motor , koppeling , versnelling , gas , pedaal en neutraal geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0