Illustratie van:
1

John Deere 4240 S - Voorwielaandrijving blijft opstaan

Beste,

Heb sinds kort een 4240s gekocht. Mijn voorwielaandrijving blijft opstaan, en schakelt dus niet uit. Ik heb al 3 dingen gehoord, de spoel, de plaatjes en kabel breuk. Dit is echter niet zo. De spoel wordt wel vuurheet, maar is pas een nieuwe. Heeft iemand dit probleem al voorgehad ? Iemand zei me ook dat de bandverhouding verkeerd is, maar hier zie ik geen kwaad in namelijk -> 710/70R38 en 600/65R38

Mvg

Xavier

Deel dit topic

Reacties

Wel vrij hoog hè 600/65r38 voorop. Net een Ford County ja 😉 zal wel 600/65R28 zijn, die heb ik zelf ook voorop en dat past prima bij je 710/70R38. Ik heb zelf dit probleem ook een keer gehad, maar toen had ik geen spanning op de spoel bij de vooras staan. Geen spanning betekend voorwielaandrijving aan. Misschien is je spanning ook wel te laag, dan kan ik mij voorstellen dat je wel stroom meet en dat je spoel te heet wordt en hem niet vrij gooit.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4240 S en hebben de trefwoorden john deere en voorwielaandrijving geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!