Illustratie van:
6

International 523 - Foto's aanleg hydrauliek ventiel

Hallo,

Ik heb sinds kort een international 523 bijgekocht.
Nu heb ik het hydrauliek ventiel plus complete bediening er los bijgekregen.
Wie van jullie kan mij wat foto's sturen hoe ik het origineel moet aansluiten?
De leidingen heb ik er ook los bij. Ik heb namelijk geen idee hoe het moet zitten en waar ik de leidingen vanaf moet pakken.

Deel dit topic

Reacties

+2
@inter844-s
Zie hieronder de foto uit het boek:

Van de oliepomp gaat direct een leiding naar blokje 5 en vandaar met leiding 13 terug naar de hef unit. Het blokje 5 wordt aan de rechterkant tegen het hefdeksel gemonteerd het bevat een overdruk ventiel op dit blok kan je 1 of meer externe ventielen monteren.

(klik om te vergroten)

+1
@Klein Rot Bedankt ! Hier kan ik wat mee 👍🏼
@Klein Rot moet ik bij leiding 14 er een t stuk op plaatsen ? Zodat die leiding erbij op kan?

En moet leiding 13 aangesloten worden op de bovenste plug ? Of moet juist daaronder die bocht leiding er tussenuit gehaald worden ?

Zie foto's ter aanvulling.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

@inter844-s
Leiding 13 komt op de onderste aansluiting waar nu de leiding zit die van de hydrauliek pomp komt. Leiding 14 komt dan op de vrijgekomen leiding van de oliepomp. Je moet er misschien een stukje tussen maken.
@Klein Rot prima 👍🏼

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 523 en hebben de trefwoorden hydrauliek , sturen , bediening en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0