Illustratie van:
5

Fordson Power Major - Is het mogelijk om op een fordson power major een hydroliekventiel te plaatsen

Ik zou graag een hydroliekventiel op mijn fordson plaatsen maar kan dit zelfs
ik hoorde van iemand dat er een hydroliekpomp achteraan op de cardanas zat zou ik dit bij die van ook kunnen
heeft iemand er een foto van
waar kan ik zo een pomp en van die hendeltjes krijgen

Deel dit topic

Reacties

Heb je heffing? De pomp pompt de olie naar het hefventiel. Je kunt parallel aan de hef een ew ventiel aansluiten. Dan moet je de heffing blokkeren met een spanband bijvoorbeeld en kun je een cilinder strekken en laten terugkomen. Wil je dw moet je een 4/3 ventiel erbij bouwen. Er zijn ook originele ventielen die voor t hefventiel komen. Ook enkelwerkend en in mijn ogen erg kostbaar
Zoals Hanomag22 al stelt: als je een hefinrichting hebt dan heb je een olie pomp. Ik weet dat de MF35 de mogelijkheid had om een stop uit het hefblok te draaien en daar een 2 weg kraan op te zetten. Het effect is dan het zelfde als Hanomag omschrijft met het vast zetten van de hef alleen hoef je dat niet te doen, je hoeft alleen de kraan maar op stand hefinrichting of externe cilinder te zetten.
+1
@jan4072
en waar zijn deze systemen te verkrijgen
@jan4072 bij een power major doet de hef altijd mee. Anders gemaakt dan Ferguson helaas wat dat betreft.
@fordsonpowermajooor
Dan moet u even hier kijken lutje-ford.nl/wp-content/uploads/…
Achter in deze manual ik dacht vanaf pagina 120 wordt het hydraulische systeem van de verschillend major types behandeld daar vindt u waarschijnlijk uw antwoord.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Power Major en hebben de trefwoorden power , pomp , fordson , fordson power major en hydroliekpomp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
350