Illustratie van:
4

John Deere 2120 - Nieuw zijpaneel past niet

Hallo,

Ik ben een john deere 2120 aan het opknappen. Nu had ik van sparrex nieuwe zijpanelen laten meekomen voor rond de accubak. Alleen ze zijn net iets anders waardoor het bovenste klepje niet meer goed past. Iemand hier al ervaring mee gehad ?

Deel dit topic

Reacties

Dit is vaker een probleem bij imitatie onderdelen dat ze net niet passen. Als je zeker weet dat je de juiste besteld hebt en ze passen niet, terug sturen en geld terug vragen.
@frammi Bedankt, wat is een goede leverancier voor een zijpaneel dat past ?
Dat is een goeie vraag. Mogelijk dat andere TF ers met deze onderdelen ervaringen hebben. Ik werk het liefste met origineel. Het kost wat meer , maar kwalitatief is het meestal beter en past.
Probeer anders een originele gebruikte te vinden van een 2020 2030 of 2130 passen ook als het goed is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2120 en hebben de trefwoorden john deere , Opknappen , ervaring en nieuw geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
478