Illustratie van:
5

Fiat 780 - Waar zijn stickers te koop? En een paar andere vragen

Beste tf'ers,

Over mijn fiat had ik een paar vraagjes, waar kan ik orginele stickers kopen?dus voor op de motor kap etc,

verder heb ik nog 2 oude stickers zitten die ik er eigenlijk op wil laten zitten (zie foto), kan ik deze nog kopen of na laten maken?

Ik wil dus ook mijn motor kappen opnieuw spuiten, hoe kan ik deze "schuren" zonder grote krassen te maken? Stralen is mij eigenlijk te duur.

Een totaal andere vraag, op mijn trekker zit orgineel een enkelwerkend ventiel, hier hebben we nu een 2 sectie stuurventiel opgemaakt die wordt aangestuurd door het enkelwerkende ventiel. Het nadeel hiervan is dat dat blokje altijd de druklozer retour in gebruik heeft, is het mogelijk die retour bij op die van de enkelwerkende te maken? Want daarvan lopen 3 slangen naar de achterbug, 1 gaat naar het ventiel en 1 komt van de pomp.

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Www.gerritsendesign.com zit in Emst.
Maakt op facebook reclame met fiat stickers en kan ook stickers namaken
@HGJR68 is dat dan voor zeg maar de "fiat 780" stickers? Want op internet zie ik alleen maar de versies van 780 DT of DT H
Of omnipull uit Diksmuide, België. Zij hebben veel onderdelen van Fiat.
Die bovenste sticker heb ik nog wel voor je liggen
@fiattopper je hebt pb

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 780 en hebben de trefwoorden trekker , fiat , motor , Spuiten , verf , pomp , stickers , kopen , slangen en Stralen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0