Illustratie van:
5

Iseki TX 1510 - Welk soort motorolie en welk type olie die je bijvult onder de zitting

Olie types

Deel dit topic

Reacties

Al meer dan 10 jaar castrol 10w40 😉

(klik om te vergroten)

1foto = 1000 woorden
Hoi. Ik gebruik het ook. Ik wil ook graag vermelden dat ik erg blij ben met de manier waarop Castrol 10w40 helpt het milieu te beschermen.
+1
Quote Reactie van @chanine:
ik erg blij ben met de manier waarop Castrol 10w40 helpt het milieu te beschermen

Hoe dan? Kun je daar uitleg over geven?
@roscho Castrol 10w40 is gemaakt van synthetische basisoliën, die duurzamer zijn dan minerale olie. Er zijn hier veel aanbiedingen en kortingen promocodius.nl/ Synthetische oliën zijn gemaakt van aardolie en andere fossiele brandstoffen, maar ze worden verwerkt op een manier die minder vervuiling veroorzaakt.
+1
Quote Reactie van @chanine:
synthetische basisoliën

Maar er zijn toch veel meer merken die synthetische oliën gebruiken? Voor mij dus geen reden om deze specifieke Castrol-olie te vermelden als bijzonder milieuvriendelijk.
Belangrijker is bij de keuze van olie of de motor synthetische olie verdraagt. Met name bij oudere motoren moet je daar voorzichtig mee zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TX 1510 en hebben de trefwoorden olie , motorolie , type en iseki geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
332
ONDERWERPEN