Illustratie van:
4

John Deere 2130 - Problemen met de vierwielaandrijving.

Hallo,
Ik heb een vraag over een John Deere 2130 met HFWD. Ik heb deze trekker als opknap project gekocht met een kapotte vierwielaandrijving (HFWD). Het probleem is dat die aan blijft staan.
Hopelijk zijn er mensen die mij misschien een paar tips kunnen geven wat ik kan door meten.
Met vriendelijke groet,
Cris

Deel dit topic

Reacties

Even voor de duidelijkheid je hebt het met een hfwd over de hydraulische voorwielaandrijving. Klopt dit is heb je een mechanische?
@deeremeneer Ja is HFWD
Dan heb je geluk, dan is ie niet kapot. Schakelaar kapot? En/of doorgelust?
Dag Chris. Hopelijk is het je gelukt om de vierwielaandrijving in en uit te schakelen. Ik krijg nog altijd de meldingen voor de 2130 maar die had ik maar één jaar. Opnieuw verkocht omdat de ontkoppelingspedaal te lastig was voor mijn linkerbeen (krachtverlies door ziekte). Dan opnieuw een Fendt gekocht (309 LSA) waarbij de koppeling hydraulisch ondersteund wordt. Bij mijn 2130 zat er heel veel speling op de stuurinrichting: meer dan een halve draai aan het stuur vooraleer de wielen reageerden. Succes met je originele trekker 👍. Fons

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2130 en hebben de trefwoorden trekker , john deere , meten , vierwielaandrijving , john deere 2130 en 2130 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
487