Illustratie van:
1

Massey Ferguson 130 - De trekkermeter (snelheid, draai-uren etc.) draait niet

De trekkermeter op mijn MF130 draait niet, nu heb ik de kabel die van de motor af komt al gecontroleerd maar die kan vrij draaien dus ik gok dat het in de motor zelf zit. Tips om dit op te lossen? De hele motor uit elkaar halen lijkt me overdreven...

Deel dit topic

Reacties

Als die kabel van zo'n soort haakse overbrenging vanaf brandstofpomp of distributie komt, dan ga er maar vanuit dat die stuk is. Draai de kabel daar maar eens los en kijk maar eens of je het vierkante pennetje binnenin dat haakse ding met een tang vrij kunt draaien. Zo ja, dan is het stuk.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 130 en hebben de trefwoorden massey ferguson , ferguson , massey ferguson 130 , motor en massey geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
181