Tractor en bestelbus botsen frontaal op elkaar, meerdere mensen gewond

Op de Boekelsedijk in Zeeland zijn een tractor en busje vrijdagochtend op elkaar gebotst. In het busje zaten meerdere mensen. Een 112-correspondent spreekt van een grote ravage.
Volgens de politie zijn zes mensen meegenomen naar het ziekenhuis voor controle. Er kwamen vier ambulances en een zogenoemd traumateam ter plaatse.Zeker acht mensen zaten er in het busje dat frontaal op de tractor reed. Achter de tractor hing een grote trailer, het busje reed vervolgens in de flank van de trailer en kwam daar tot stilstand. Op straat lagen verschillende auto-onderdelen.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , controle , zeeland , politie , vastgereden , bestelbus en trailer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
438