Illustratie van:
3

O&K MH city - O&k MH city voorruit gezocht

Hallo,

Heeft er iemand nog een voorruit op overschot? of iemand een idee waar je nog onderdelen kunt krijgen voor deze oude machines?

het is de bovenste die je omhoog kan klappen

Deel dit topic

Reacties

Een opzoeken die ingebruik is en na latemaken bij een veiligheis glas bedr Maar niet van plexiglas dat iswel makkelijk maar slecht zicht na verloop van tijd
Als je het raampje demonteert, kun je daarmee naar een autoglas-bedrijf gaan. Die kunnen daar perfect een ruit inzetten, waarbij je kunt kiezen tussen gewoon, gelaagd, gehard, getint en zelfs gepantserd glas.
Je kan Wissink trading Rozenburg eens bellen, zou me niks verbazen als er daar nog 1 in het magazijn staat. En de kans is ook groot dat het model in de database staat zodat ze hem zonder voorbeeld kunnen maken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de O&K MH city en hebben de trefwoorden onderdelen , o&k en gezocht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN