Illustratie van:
4

NEKAF M38A1 - mijn nekaf geeft geen goede vonk met orginele bougies

Rotor,bobine ,weerstand vervangen en nog steeds geen sterke vonk

Deel dit topic

Reacties

+1
Ik ben geen nekaf kenner, maar maakt het motor blok goed massa, massa kabel motor chassis in orde? Heb je de contact puntjes vervangen? Startmotor gaat wel goed rond?
Ook ik ben geen Nekaf kenner. Maar ik heb dergelijk probleem eens gehad bij een oude volvo. Bleek dat bougies zonder “weerstand” de oplossing was. Kijk of er in bougiecodering een “R” staat. Die moet je dus niet hebben.
En heb je die afgeschermde bougiekabels? daar zijn vaak genoeg ook problemen mee, misschien eens doormeten of vervangen?
die radio afgeschermde rommel is nog wel vreselijk duur 😞
@muscy
Geen moderne ontstoorde bougie kabels gebruiken gewoon die met koperen kern en wat bosebos zegt geen bougies met interne weerstand monteren en dan zijn er ook nog bougie doppen met weerstand die ook vervangen door gewone doppen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de NEKAF M38A1 en hebben de trefwoorden rotor en vervangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN