Illustratie van:
6

John Deere 1120 - Bosch dynamo nr 0101 209 044 - John Deere 1120

Goede morgen, ik ben op zoek naar een Bosch dynamo 0101 209 044 voor mijn John Deere 1120, bj 1968. We vinden ze wel terug in een ander merk, maar dan is de as waar mijn poulie opmoet net iets tekort waardoor het niet lukt. In Bosch vind ik ze nl nergens terug. Blijkbaar zou de 0101 209 032 ook passen maar ik ben dat niet zeker. Iemand ervaring mee of iemand die mij kan helpen aan zo'n dynamo ? (adressen, firmanaam, ... ?)

Deel dit topic

Reacties

Misschien een reparatieset kopen bij histoparts?

histoparts.com/dynamo-reparatie-set-voor-bosch-010…
kohl24.de/de/Lichtmaschinen/…....

En dan nummer van dynamo ingeven
Of dynamo nummer in googlen ; krijg je ook aanbieders van deze dynamo ( de nummers die je geeft zijn verschillend maar volgens mij zijn het dezelfde dynamos

Een wisselstroomdynamo is geen optie ? Laadt veel beter ; en is stukken goedkoper
Alleen een andere steun maken waarschijnlijk
Goede morgen, bij Histoparts zijn het allemaal andere Bosch nummers . Ook de kit om om te bouwen naar wisselstroomdynamo is blijkbaar niet meer verkrijgbaar en zelf die steunen maken is toch ook een redelijk werk. Wel moet je sowieso hiervoor dan ook een langere V riem hebben.
@G.Raes op mijn 1120 zat een orange dynamo ik denk van een Renault nummer weet ik zo niet misschien dat daar nog kunt zoeken.
Ombouw naar wisselstroom is eenvoudig tedoen met de steunen van een 30 of 40 serie deze passen gewoon.
Quote Reactie van @G.Raes:
andere Bosch nummers

Om niks hebben ze andere nummers, maar gaat het soms net om details.
Heb je foto? ikcheb ca 50 gelijkstroomdynamo s van Bosch op voorraad

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1120 en hebben de trefwoorden john deere , dynamo , ervaring , merk en bosch geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0