Illustratie van:
6

Deutz D30 - Waar hydrauliek olie aflaten en bijvullen

Dag allemaal

ik wil de hydrauliek olie van mij deutz d30 aflaten en vervangen maar ik kan nergens de drainagepunten vinden noch waar ik deze kan bijvullen. Is er iemand die ook eventueel de filter weet zitten?

Alvast heel erg bedankt weer!

Deel dit topic

Reacties

+1
@arnelefebvre

Bij nummer F ( peilstok ) moet de olie eruit worden gepompt. Voor de hydrauliek is inderdaad geen aftap plug. (zie foto 1)

Ik heb dit met een elektrisch pompje van de Lidl gedaan deze is aan te sluiten op de accu. Intussen niet meer te koop bij lidl. Maar dit is ongeveer de zelfde voor 2 tientjes: hbm-machines.com/nl/p/…

Op de zelfde plaats onder het ijzeren plaatje met de 3 schroefjes bevind zich het filter.(zie foto 2)

(klik om te vergroten)

1

(klik om te vergroten)

2
@LuftDeutz Heel erg bedankt voor je antwoord!! nu kan ik weer verder 😄
fijne feestdagen!
@arnelefebvre

Geen probleem💪🏼 jij ook Fijne feestdagen🎄
@LuftDeutz Heb je ook toevallig de ploftekening van de achterbrug? Ik moet even wat nakijken. Alvast bedankt!
Olie aflaten via hydrauliek ventiel en loze slang ventiel bedienen tot hij net begint te sputteren, en trekker gelijk uitzetten. Als je hem gaat leegpompen via het peilpunt haal je doe je maar 60% van het systeem verversen..
@twand2505 bedankt voor je reactie maar de mijne heeft enkel een hydraulische ligt en geen enkel ventiel dus ik heb denk ik weinig keuze. ik heb nu de olie vervangen via het pijlpunt en binnen paar weken doe ik dit nog eens om zo de oude olie die vuil is zegmaar maximaal te verdunnen. ook nieuwe filter gestoken dus hopelijk is dat genoeg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D30 en hebben de trefwoorden olie , deutz , hydrauliek , hef , bijvullen , vervangen , hydrauliek olie , filter en Deutz D30 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0