Illustratie van:
3

Deutz-Fahr D30s - Koppelings plaat blijft plakken

Hij gaat niet helemaal tegen de anderen plaat aan waardoor hij blijft slippen, als ik er een klap tegen plaat geef dan schiet hij er wel in.
iemand een idee hoe het opgelost kan worden?
zonder dat hij uit mekaar moet.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

Hoe is de vrijeslag van je koppelings pedaal? En al eens geprobeerd met los gekoppelde voetpedaal? Bij deze types zit geen bus tussen as en gat pedaal en kan schuin in gaan slijten en dan zichzelf halverwege ophangen
@John_deutzD
Het kan ook zijn dat de splines zijn ingesleten en de plaat daarop blijft hangen. Enige oplossing is de koppeling demonteren.
@Klein Rot zou inderdaad kunnen maar hij slijt dan in op de plek van gekoppelde koppeling en de beste man zegt dat die niet helemaal terug komt, als de splines ingesleten waren had ik slecht willen ontkoppelend ipv slecht koppelen. Ik zou eerst al die andere dingen uitsluiten voordat je de trekker doormidden haalt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr D30s en hebben de trefwoorden deutz-fahr en koppelingsplaat geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
541