Illustratie van:
6

International 644 - Hendel hef instelling afgebroken

Hallo tf'ers
Ik heb een inter 644, en de hendel bovenop de hefarm (geen idee hoe die officieel heet) is links afgebroken. Ook is dit een iets ander type dan rechts. Bij onze 744 is dit precies hetzelfde verhaal. Weet iemand hoe het origineel zat en waarom dat die afgebroken kan zijn?
Alvast bedankt

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Rechts

(klik om te vergroten)

En links

Reacties

+1
Originieel zit hij volgens mij recht naar beneden in de inkeping. Een stang zonder draaipunt dus. Bij mij is ie ook afgebroken maar denk dat dat is zodat je de hefstang een keer kunt verstellen als je dat wilt
+2
Zit recht naar beneden tot tussen de inkeping zoals de rechter kant. Volgens mij breekt het doordat je hefarm wil uitdraaien gebeurt wel vaker dat ze breken.
+1
@Kristof_m Dat is wel raar gemaakt dan, maar bedankt voor de info. Ik denk dat ik hem. Hetzelfde als rechts maak. Dat kijkt toch iets mooier
+2
@Olaf bouma international dit is het origineel

(klik om te vergroten)

+1
@1046 super! Dan kan ik 'm weer origineel maken👍
+2
Is voor de arm lengte hefstang

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 en hebben de trefwoorden inter , hef , type , hefarm , hendel en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0