Illustratie van:
8

Deutz-Fahr Agrocompact 70F3 - 3 traps power shift

Op mijn deutz agrocompact staat een 3 traps power shift maar deze werkt niet meer . hij blijft in schilpat staan . waar zit deze powershift ergens . moet cabine er af ? zijn dit grote kosten ?

Deel dit topic

Reacties

Zekeringen al gecontroleerd?
+1
Ja deze is in orde
+1
@agrocompact Dat kan bijna niks anders zijn dan de aansturing. Zitten ergens Electro hydraulische ventielen aan de buitenkant van de trekker die geen olie geven naar de powershift. Moet je zo bij kunnen zonder heel de trekker uit elkaar te halen.
Ik heb het wel eens gehad met een Agrotron dat hij in de laagste powershift bleef. Toen lag er een lager uit van de powershift.
+1
@Fast Eddy maar dat was een zf bak. Waarschijnlijk t7100 4bak met 3 trappen vooruit. Die had dat nog wel eens
+1
@casejxu

Ja dat was een ZF bak. De Agroprima heeft zeker een bak van SDF zelf?
+2
@Fast Eddy kan zo niet vinden maar verwacht same bakkie idd. En daar heb ik verdomd weinig ervaring mee😜
+2
Ik zou beginnen om te controleren of er geen kabelbreuk is bij de schakelpook en of de schakelaar op de pook omdat het helemaal niet meer werkt , als bijvoorbeeld alleen hoog het niet doet dan zou het een ventieltje kunnen zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrocompact 70F3 en hebben de trefwoorden power , deutz , cabine , deutz-fahr , powershift en Kosten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
475