Iemand ervaring met Acma hooibouwmaterieel?

Ik ben wat aan het rondzoeken achter een maaier, schudder en hark voor wat hobbyloonwerk in het gras. Schuddertje ondertussen gevonden van Kuhn. Nu staat er een mooie enkele rotor hark met tandemas te koop van Acma? Zou Italiaans merk zijn,maar ik vind er weinig van? Iemand hier ervaring ermee? Degelijkheid, onderdelen?

Deel dit topic

Reacties

demuywo
Blijkbaar niet? 😅
walker1
Ik ken het merk niet, maar met beetje zoeken kwam ik dit tegen, maar staan geen harken bij. Dus twijfel of dit de fabrikant van de hark is.
acmafarmequipment.com/Default.asp/
walker1
Nog wat verder gezocht en dit is het denk ik wel:
acma-ausonia.it/en/
Inderdaad Italiaans en ook harken.
+1
demuywo
Heb voor het zekerste toch maar Krone gekocht van maaier en hark.
+1
ArjenB
@demuywo verstandige keuze denk ik qua onderdelen en inruilwaarde
+1
walker1
Lijkt mij ook verstandig, heb nog even verder gezocht, maar kan niks vinden van importeur of dealer van Acma, dus dat wordt met onderdelen al een gedoe.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden rotor , gras , kuhn , schudder , hooi , ervaring , maaier , merk en hark geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0