Illustratie van:
4

Fordson Power Major - Is mijn fordson power major meer waard met dubbellucht?

Ik heb de kans om dubbellucht 13.6 r 36 te kopen .
Is mijn fordson power major meer waard dan of is het de moeite niet ?

Deel dit topic

Reacties

Je major wordt er misschien 200 euro meer waard van.
Hooguit..
Je moet het er op bouwen of bijkopen omdat jij het mooi of de moeite waard vindt.

Meestal is er een bedrag voor de trekker incl alle accecoires.
Ligt er ook nog aan welke dubbellucht montage het is.
+3
@Fendt926Driver als de trekkers naar verzamelaars gaan willen ze de dubbellucht er geen eens bij hebben een betalen ze nog het zelfde
Quote Reactie van @ArjenB:
willen ze de dubbellucht er geen eens bij hebben

Dat klopt.
+2
Dat soort dubbellucht setjes doen misschien 100 euro. Ik had paar jaar geleden ook 2 setjes van 36 inch liggen, wat ook veel gebruikt werd op Fordsons. Is echt tientjeswerk wat ik er voor kon krijgen. De ene set had nog redelijke banden, daar nog 80 euro voor gekregen, de andere set had versleten uitgedroogde banden, die set is voor een krat pils weggegaan.
De trekker zelf wordt er niks meer waard van als je er dubbellucht bij hebt, een koper moet het er ook maar bij willen hebben. Als je een set hebt met goede banden en de velgen in dezelfde kleur als de Fordson dan kan het 200 euro of misschien wat meer zijn.
Een verzamelaar/oldtimer liefhebber wil vooral een originele trekker en hoeft niet perse dubbellucht bij. Iemand die vooral met toertochten mee wilt doen, wil ook geen dubbellucht.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Power Major en hebben de trefwoorden dubbellucht , power , fordson , kopen en fordson power major geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0