Illustratie van:
7

Renault Ares - Verlichting uitgevallen na bediening grootlichtschakelaar

Nadat ik het insteekrelais van de werklampen aan de voorkant van de cabine had vervangen en alles brandde viet de verlichting na het inschakelen van het grootlicht compleet uit. De hef, dashboard, powershift, remlicht, radio doen het gewoon. Alle zekeringen/relais zijn heel. Waar zou het probleem zitten?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Lichten zitten op richtingaanwijzer? Heb al eens geweten dat je complete stok moet vervangen
@Fendttrisixfan Klopt, net als in de meeste auto's. Draaien om in 2 stappen de breedte en dimverlichting aan te zetten en naar beneden drukken voor grootlicht.
@spotmelker
Ga er maar vanuit dat die de geest gegeven heeft...
Kunt hem wel uittesten...
@varken verbind die combi licht/richtingaanwijzer schakelaar de voeding direct door of bedien je daarmee een relais die de verlichting inschakelt?
+1
@spotmelker
Denk rechtstreeks...
Ze zijn vaak redelijk warm namelijk 😉
+1
@spotmelker, mocht je nog een nieuwe schakelaar nodig hebben stuur me even een bericht. Ik heb nog een nieuwe ongebruikte liggen.
Kijk eens naar de stekker van de lichtschakelaar
Daar wil wel eens een draad door smelten
Heb je vaak een aanhanger er achter met veelverlichting of een machine er achter waar je stroom aftapt via de 7 polige stekker ?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Ares en hebben de trefwoorden renault , cabine , werklampen , verlichting , bediening , vervangen , dashboard , ares , powershift en radio geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
732