Illustratie van:
4

Strautmann Streublitz VS 200 - Wie weet hoe ik het nestwiel van een strautman opschuif

Hallo heeft ook iemand een tip voor mij hoe ik het nestwiel van mijn strautmann breedstrooier iets opschuift? Van de 4 nestwielen lopen er 3 perfect maar de 4de loopt de ketting erg op de zijkant. Nu heb ik alles nagemeten en kom tot de conclusie dat het rechter paar wielen. Een cm groter staan dan de linker. Dat zou verklaren waarom de ketting er scheef in loopt. Maar hoe krijg ik dat wiel om. Die zit natuurlijk muurvast.

Deel dit topic

Reacties

Zitte de spanners voorop nog wel gelijk?
of is er niet 1 kapot dan trekt die ook zo scheef
@rubenv loopt wel recht alleen de nestwielen op de aangedreven as zitten niet op dezelfde maat. 1 wiel moet een cm om
@case 745 xl ik weet niet hoe het bij jou zit maar neem aan hetzelfde als bij ons er zit een beschermkap over die as heen waar die nestwielen op draaien en bij ons zat er een spie in die hem op zijn plek houdt spie eruit warm gestookt en wij hebben de as even met een afbraamschijfje bewerkt zodat ie mooi glad werd en toen met een voorhamer maar wel met liefde de hele zooi weer op zijn plek gezet en alles weer inelkaar gemonteerd
+1
Flink warm stoken vermoed ik.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Strautmann Streublitz VS 200 en hebben de trefwoorden perfect , wielen en strautmann geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN