Illustratie van:
3

John Deere 3650 - Pto slipt door bij belasting

Hallo, bij een 3650 slipt de pto door bij inzetten frezen. langs achter de as eruit gehaald en die blijkt allemaal in orde te zijn. wat kan het probleem zijn?

Als het de platen zouden zijn, moet de cabine er dan af en moet de trekker in 2 of niet?

Deel dit topic

Reacties

Waarschijnlijk de aftakas koppeling die vervangen moet worden. Als ik het me goed herrinner moet de trekker in tweeen waar de versnellingsbak aan de achterbrug zit. Hiervoor hoeft de cabine er niet af. De achterse cabinesteunen moeten los en dan takel je de cab. iets op. Niet zelf aan beginnen als je niet goed weet wat er precies allemaal gebeuren moet
@dirkao Is toch wel handig om de kabine er af te halen. Ook als je een extra brandstoftank links onder hebt zitten, is het wel zo handig om dat allemaal los te halen. Anders kom je nergens bij. Deze zomer zelf aftakaspakket en hilo vervangen bij een 3050
@jim353 ik geloof je direkt. Van die extra brandstoftank weet ik niks.wat ik wel weet is dat bij de john deere dealer waar ik toendertijd kwam de cabine er nooit afgehaald werd. Achterkant los en dan aan de takels hangen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3650 en hebben de trefwoorden trekker , john deere , cabine , Frezen , pto , belasting en john deere 3650 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
567