Illustratie van:
20

John Deere 6155R - Hoe hydrauliek ventiel van slot halen

Hydrauliek ventiel nummer 4 zit op slot, ik kan niet vinden waar ik dat van het slot kan halen, iemand suggesties? Ik denk dat dit ventiel voor hydraulische stabilisatie stangen zijn maar kan het niet proberen.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Kan verschillende dingen zijn.

1. flipper staat drukloos. Dan even heen en weer bedienen
2. naar itec menu en hydrauliek activeren
3. rechts op console zit ook nog een knopje voor hydrauliek op slot
+1
@mdoornekamp Bedankt voor je reactie, ik heb geen vierde flipper, ik heb hem op de grote joystick geprogrammeerd, het knopje rechts op de console is voor de kruishendel waar de voorlader op zit.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Bedoel je dit ITec menu?
+2
Kan evt ook zijn dat ventiel 4 geselecteerd is in het kruis hendel menu, als dan het kruis hendel geactiveerd word (druk knop naast kruis hendel in de console) gaat het slotje eraf. Je kan ook de functie 4 verwijderen in het kruis hendel menu en dan werkt hij weer via de flipper.
@Rokus Bedankt voor je reactie, zie hierboven, joystick is 5 en 6 en zit voorlader op.
+2
@Grazy Oke als je de trekker opstart druk je dan op de tabblad van je rij hendel instellingen even links onderin ( kan me even niet bedenken wat er staat) dan gaan al die bolletjes groen branden
@Grazy als je het voorlader menu uitzet komt 4de ventiel ook niet vrij op je joystick?
@2850Johndeere6R is het 4e ventiel dan niet de *extra* functie op de voorlader via de joystick?!?
@deJong je kunt voorlader modus in en uitschakelen. Hij zegt net dat hij 5 en 6 wel heeft die het op die manier via de joystick doet. U weet ik niet of dat zijn 2 functies op de voorlader zijn maar als hij van modus switcht dan krijgt hij misschien de 4de vrij op de joystick
+1
Quote Reactie van @2850Johndeere6R:
je kunt voorlader modus in en uitschakelen

Of 'aangepaste modus' activeren?
Zoiets heb ik ook weleens voorbij zien komen in de terminal
@deJong Dat is nummer 8
@2850Johndeere6R Hoe doe je dat 🤔
+2
@Grazy onder je schem heb je 2 rijen met zwarte drukknopjes zitten. Je drukt op de laatste knop van de onderste rij dat is die met dat pijltje en puntje daar kun je ventielen aan de joystick toewijzen. Dan heb je een balk onderin het scherm staan met joystick modus. Als je die aantikt opent een nieuw tabblad en kun je hem overschakelen van lader modus naar tractor modus.

(klik om te vergroten)

Zie hier het tabblad
@2850Johndeere6R Mijn scherm is anders, kan het tabblad niet vinden.

(klik om te vergroten)

+1
@Grazy kan je bij activate custom niet aanpassen dat je zelf kiest waar het 4e ventiel komt?
+1
@Grazy waarschijnlijk als je op activite custum drukt worden al die bolletjes groen, en je zei dat je ventiel 4 geprogrammeerd had op de command pro hendel als dan daar het bolletje ook groen brand (op het tabblad van de command pro) zou hij het moeten doen.
@Grazy en welke instellingen kun je nog doe als je in de bovenbalk op het pictogrammetje drukt met het pijl en puntje? Het eerste bolletje in de bruine bovenbalk links van het kruisje?
+2
@2850Johndeere6R Dan gebeurt er niets, maar heb hem nu werkend op de grote joystick, ik had hem waarschijnlijk niet geactiveerd. Nu nog uitvinden hoe de voorlader functie uit te schakelen, zoals je zei dat moet nummer 4 zijn. Bedankt voor de reacties 👍 Klooi nog wel even door als ik hem weer nodig heb, nu veel te koud😄
+2
@Grazy even op je ventielen knop drukken en dan volgt de foto's

Succes

(klik om te vergroten)

Stap 2 dan kom je hier en dan kun je hem ook uitschakelen

(klik om te vergroten)

Stap 1 op dit bolletje
+5
Ben blij dat ik alleen een jd motor heb en niet al deze elektronische shit en gelukkig gewoon hydrauliek hendels en ventielen zonder slot.
+1
@labella mooi.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6155R en hebben de trefwoorden john deere , hydrauliek en hydraulische geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
20
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0