Man overleden bij ongeluk met carnavalswagen in Venlo

Bij een verkeersongeluk met een carnavalswagen in Venlo is zaterdagochtend een 45-jarige man uit Tegelen om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 11.15 uur aan de Garnizoenweg, daar is een opslag voor carnavalswagens. Het slachtoffer stond op een carnavalswagen die achteruit een loods inreed toen hij bekneld raakte terwijl hij op de wagen stond, zo meldt de politie. Ambulance, brandweer en traumahelikopter rukte uit, maar reanimatie mocht niet meer baten.

De chauffeur van de tractor is aangehouden voor verhoor. Dit is een standaard procedure bij een dodelijk verkeersongeval.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden loods , tractor , ongeluk , politie , opslag , brandweer , ambulance , man en overleden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
474