Illustratie van:
6

John Deere 6910 - Trekker geeft geen stroom naar gloeispiraal

Goeiemiddag,
Mijn 6910 geeft de foutcode BIF 143 aan op het dashbord. Hij stuurt heel kort een stroompje naar het relatis van de gloeispiraal. Het relaris schakeld dan even aan en uit. Daarna geeft hij de foutcode. Heeft iemand hier ervaring mee? Heb het relaris vervangen omdat de oude niet meer schakelde.
Als ik de sleutel 1 tikje draai en indruk gloeit hij ook niet.

Zou mooi zijn als het weer werkt, start een stuk beter.

Deel dit topic

Reacties

+1
Logisch, je moet ook het contact aanzetten en dan de sleutel indrukken om te gloeien..

Ff nog wat anders als je met dit weer al gloeien moet met een 6910 is het niet best…
+1
@trekkerdockter dat bedoel ik met 1 tikje draaien dan staat hij op contact, dan werkt het nogsteeds niet. Met dit weer is het niet nodig idd.
@trekkerdockter omdat het een 6910 is of? Bedoel, onze 6290 startte vanmorgen beter na t gloeien dan zonder gloeien. En de vrachtwagen (MAN) bepaalt dit zelf blijkbaar, gaf ook aan dat die eerst gloeien moest. Het kan ook zonder, maar dan start die auto heel erg slecht🤷
Is geen storing. Staat als het goed is ook een tijd bij toch? Deze trekker gloeit zodra hij op contact staat, afhankelijk van de buitentemperatuur. Mss kun je een foto vh dashboard plaatsen?
@Busclub klopt deze gloeit uit hem zelf
@johndeere6910 Mijn 6420 hoort ook automatisch te gloeien maar dat doet die pas ver onder 0. In mijn brandstofpomp zit een sensor die de brandstof temp. meet en die is kapot. Daarvoor moet de pomp uitelkaar. Ik heb het veranderd en kan nu handmatig gloeien.
De trekker gaf bij mij geen storing, alleen 0 sec.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6910 en hebben de trefwoorden trekker , john deere , foutcode , stroom , ervaring , vervangen , dashbord en Mooi zijn geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0