Wat is het totale gewicht van een pz fanex 600?

Heeft iemand een idee van het totale gewicht van een pz fanex 600?
Is om te kijken of mijn fordson power major deze kan heffen ?
Mvg

Deel dit topic

Reacties

goeiedag eem
Gezien de bouw van de schudder, het naar achteren klappen en daar de buitenste elementen ook nog eens recht op staan zijn dit zware schudder voor in de hef, gewicht zit ver naar achteren, zou dan liever een fanex 642 kopen die klappen hydraulisch op en zijn redelijk kort achter de trekker
@goeiedag eem ja maar heb geen hydroliek op de tractor
goeiedag eem
@fordsonpowermajooor zou dan voor 4 elements gaan of een getrokken 6 elements
@goeiedag eem de 4 elements fanex is nergens te vinden
goeiedag eem
@fordsonpowermajooor zijn er wel even zoeken op internet of een gewone 4 elements die naar achteren klapt, zou persooonlijk ook geen fanex kopen die hebben geen naloopbok en zwenken met de trekker mee waardoor ze in wezen uitzwaaien, een deut fahr /kuhn 4 kopper heb ik liever en is er war mee is er ook makkelijker aan te sleutelen. Bij de fanex 600 klappen de laatste elementen op ver achter de trekker, waardoor hij zwaar wordt achter een trekker, hebt deze hier weleens een keer achter een 70pk trekker gezien en stuiterend over de weg meer op de achterwielen dan met 4 op de grond
JohanvS
@fordsonpowermajooor dan koop je toch een deutz/fahr of pottinger schuddertje met 4 rotors.
contitour
Moet volgens mij gewoon kunnen. De PZ Fanex 600 kan de twee buitenste elementen naar boven klappen. Scheelt weer in het gewicht wat hij uitsteekt naar achteren. Ik heb er een tijdje een gehad welke ik heb overgenomen van de overbuurman. Deze had hem vaker achter een Hanomag R324/332 hangen wat prima ging. Deze trekkers zijn qua gewicht in het zelfde bereik als de Ford power Major.
Ik vond het fijne schudders, maar wel even opletten dat de middelste as nog wel eens de neiging heeft om te breken. Is mij twee keer gebeurd en zijn niet meer te vinden. Daarom heb ik die van mij aan de kant gezet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden schudder , power , gewicht , fordson en fordson power major geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0