Illustratie van:
3

Massey Ferguson 35 - Verschil 3 en 4 cilinder

Ik wil graag een mf 35 3 cilinder opknappen. Hiervan is de versnellingsbak slecht nou heb ik de mogelijkheid om een mf 35 4 cilinder te kopen die niet meer loopt maar wel nog een goede versnellingsbak heeft. Zijn deze van een 3 cilinder het zelfde als de 4 cilinder? En is de achterbrug het zelfde?

Deel dit topic

Reacties

+2
In basis is de transmissie en achterbrug hetzelfde. Voor zover ik kan zien zit er in de drukgroep/koppeling en druklager wel verschil. Je zult dus wel het een en ander moeten overbouwen. Maar je moet toch al veel ombouwen dus dat kan geen probleem zijn.
Verschil lijkt mij 1 cilinder. 🤔
@jordy-van-wijnbergen bij de koppeling splitsen en dan kun je de achterkant compleet wisselen. Gebeurt wel vaker.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 en hebben de trefwoorden massey ferguson , ferguson , versnellingsbak , massey , Opknappen , achterbrug , kopen , cilinder , 3 cilinder en Massey ferguson 35 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
552