Illustratie van:
1

O&K MH city - Hallo, heeft er iemand een technische bagage van een O@K MH4 Ciyy

Bij eventjes werken met de kraan valt de hydrlic uit...eventjes wachten en daarna gaat ie weer door...
Zou ook willen weten waarom de pneumatische voetpedaal aan de rechterzijde van de zetel...(pedaal voor de achterzijde van de voet)

Deel dit topic

Reacties

Zou het aan de stroomvoorziening kunnen liggen? Heb ooit eens met een Fuchs met een kapotte dynamo gewerkt. Langzaam raakte de accu leeg en werkte de helft niet meer omdat er geen stroom genoeg was om de ventielen te bedienen. Als eerste stopte de afstempeling. Je sloeg dan om tot de bak in de kipper lag. Die klapte je open en dan kwam meneer weer rechtop. Even wachten, dan herstelde de accu zich en werkte alles weer voor een poosje. We moesten wel steeds de accu opladen om de volgende dag weer te kunnen starten. Met een andere dynamo was het probleem weg.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de O&K MH city en hebben de trefwoorden kraan , o&k , voetpedaal en wachten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN