Illustratie van:
3

Ford 9600 - Hydrauliek ventielen geven te weinig bar

Wie kan mij helpen? Ik heb een probleem met een Ford 9600 dual power/aftakas en hefinrichting doen het allemaal allen ik de hydrauliek ventielen doen het niet als ik druk meet krijg ik maar 20 bar druk wat kan hier het probleem van wezen ?

Deel dit topic

Reacties

Denk dat de Ford mannen hier meer verstand van hebben, maar misschien zit er een tandempomp op waarvan er een versleten is of de druk door laat.?
Filters ok?
Het kan zo simpel zijn als een O-ring waardoor je een intern lek hebt. De 9600 heeft inderdaad een gecombineerde oliepomp:1 deel voor dualpower en aftakas en de grote pomp voor de hydrauliek. Heeft hij wel kracht met heffen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 9600 en hebben de trefwoorden ford , hefinrichting , hydrauliek , druk en ventielen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0