Illustratie van:
4

Fendt 820 - Fendt 820 Vario drukverlies

We hebben een fendt 820
Vario die niet wil rijden.

15bar in neutraal
140bar in actief (zonder keuze vooruit/achteruit). Normaal moet dit 20 bar zijn.
Als je hem in achteruit of vooruit zet heeft hij effe 220bar en na enkele secoden bouwt hij af naar 50bar. En rijdt dus amper (0,01kmh)

Vario is gewisseld en ventielblok met aansturing langs rechterkant van het huis is ook al eens uitgewisseld met een andere goede 820 maar geeft nogal altijd hetzelfde probleem

Iemand een idee waar te zoeken?

Bedankt

Deel dit topic

Reacties

Alle andere drukken ook gemeten?
Druk protocol maken. Er is een lijst met meetwaarden in het werkplaatshandboek.
De vario is net gewisseld vanwege dit probleem? En welk ventielenblok aan de zijkant is gewisseld? Die met het persfilter of met het koppelingsventiel? Heb je de P, PU, ES en AS drukken ook gemeten?
Wil hij wel kalibreren?
Het ventielenblok is nooit iets mis mee. Eerst alle stappen calireren en kijken bij welke stap een foutcode komt. 4001 tm 4010 en zeker in 4007 zal er wel iets komen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 820 en hebben de trefwoorden vario , fendt , fendt 820 , rechterkant en drukverlies geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0