Illustratie van:
4

International 844 S - Op zoek naar hadleiding hydraulische deksel.

Weet iemand waar ik een handleiding kan vinden voor het hydraulisch hefsysteem voor een 844 s uit 1980?
Na een week de trekker in ontvangst te nemen is de hef er mee gestopt, ik denk iets van een klep wat ergens blijft hangen, voor uit het uit elkaar haal lijkt het me handig om een handboek erbij te hebben. Ik kan op internet alleen maar handleidingen van het chasis vinden.

Deel dit topic

Reacties

Is er niet een van de externe ventielen ingeschakeld of in bediende stand blijven hangen?
@Kristof_m Eterne ventielen werken allebei nog. Bij het beetje optillen van de armen zijn ze in één keer helemaal omhoog gegaan, daarna de diepteregeling naar beneden gezet, toen gingen de armen pas naar beneden, sinds dien niet meet kunne heffen.
@gijs-rijkers ja dan zal het in de bediening van de hef zelf zitten
@gijs-rijkers
Stuur even een persoonlijk bericht met je email ik heb een digitaal werkstatthandbuch regelhydrauliek voor de 44 serie.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S en hebben de trefwoorden trekker , hef , international 844 , internet , hydraulisch , deksel , hydraulische , Handleiding en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0