Illustratie van:
4

Legrand Kipper - Disselvering aanpassen met ventiel op trekker

Hallo,
ik had graag de disselvering aangepast op de kipper van het werk.
nu moet je deze op druk zetten met het pompje van de steunpoot, maar bij een lege kar staat de dissel te hoog en daardoor slepen de voorste wielen bij het remmen.

is het mogelijk om ipv met dat pompje op druk zetten gewoon een leiding te trekken naar de trekker met een smoorklep er tussen?
en dan op.de dissel een markering te zetten van de rijhoogte?
de dissel kan wel afgesteld worden door de pen een gat hoger of lager te steken maar dan loopt de kipper vol met de voorkant te laag.
graag hoor ik jullie ervaringen.
mvg jelle

Deel dit topic

Reacties

Dat kan zeker zoals je zegt, maar daar ga je die blokkerende wielen met een lege wagen niet mee oplossen, want ik ga er vanuit dat je wel een pendeltandem hebt dus het gewicht op je assen veranderd niet per as al loopt hij niet helemaal vlak
@De MF man het is een 3 as, en alle 3 de assen zijn appart geveerd
@vanheule bij een drie asser is vlak hangen wel belangrijker, alleen ik denk dat je veren toch wel verbonden zijn via een soort kantelstuk
+1
@vanheule waarom niet 2 accumulatoren er op zetten. 1 op druk voor leeg en 1 op druk voor beladen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Legrand Kipper en hebben de trefwoorden trekker , wielen , slepen , remmen , druk , kipper , ervaringen , Aanpassen en trekken geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0