Illustratie van:
6

Miedema Kipper - Mechanische klep i.c.m grond

Hallo,

Ik wil een kipper kopen voor achter mijn 644 Nou zie ik op marktplaats veel kippers met zo’n mechanische klep die zelf open gaat als je kiept Is dit geschikt om grond en puin mee te kiepen? Zie er vaak silage kipper ofso bij staan vandaar

Deel dit topic

Reacties

Kan prima je moet met puin oppassen dat je met grote stukken een niet te hoge kop erop laaid
Ja dat gaat goed, we hebben in Duitsland 20 kuubs tandemassers rijden die ook met een zelfsluitende klep zijn uitgevoerd. Die rijden daar niets anders dan stenen.
+1
Met kippertjes voor landbouwprodukten moet je oppassen dat je ze niet te vol doet als je grond/puin wilt rijden.
Silage kieper is meestal gebouwd voor producten met een lichter gewicht dan grond. Je kan er puin en grond mee vervoeren maar dan niet te vol laden zoals Jeroen aangeeft want voor dat gewicht zijn ze niet gebouwd
Ik weet niet wat voor een miedema je op het oog had? Maar die kunnen doorgaans best veel hebben, alleen laad je een landbouw kipper zo aan een gewicht dat het met een 644 niet meer leuk is. Als je een miedema 65 koop dat is al 6.5 ton laden, heb je er zo een ton of 8 achter hangen. daar moet je ook een beetje mee uitkijken.
Oke dankjewel mannen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de miedema Kipper en hebben de trefwoorden Miedema , silage , kopen , grond , kipper , mechanische en silage kipper geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0