Illustratie van:
4

Renault Ares 610 RZ - Renault 610 RZ ervaringen

Ik overweeg een 610RZ te kopen
waar moet ik op letten?
heeft iemand ervaring met deze tractoren?
wat zijn veel voorkomende problemen?

Deel dit topic

Reacties

In het algemeen wel goede trekkers, maar inmiddels ook al weer 20 jaar oud. Waarom vraag je naar een Ares in een ander topic naar een 120-14? Er zit nog een generatie tussen namelijk, de 120-54. De oudere Renaults zoals de 14 en 54 serie hebben MWM motoren, de Ares een John Deere motor.
@walker1 ik ben op zoek naar een tractor voor de hobby. ik heb zowel een 120-14 als een Ares 610 zien staan nu waar ik wel interesse in heb. Afhankelijk van de ervaringen wil ik kijken wat mij het beste past
+2
@peter-ververs Zijn hele goede en comfortabele series de Ares, die John Deere motoren zijn ook goed. Wel om de +/- 6000uur de waterpomp vervangen. Verder kijken of de versnellingen goed werken en de powershift. Zit er wel airco op?
Hier ook een 6.10 , hele fijne trekker. Aandachtspunten zijn de druktoetsbediening van de hef, deze vind ik ongeschikt voor positie-werk zoals kuilverdelen of met schuifbord egaliseren. Dan is draaiknop die op de latere modellen zit beter. Voor ploegen en culteren is het prima. De ecofan heb ik vervangen door een vaste. Zijn onzinnige dingen die je een koppakking kunnen kosten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Ares 610 RZ en hebben de trefwoorden renault , ervaring , ervaringen en ares geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
456