Illustratie van:
1

Case International Maxxum 5120 Pro - Welke versnelling voor trekkertrek?

Hallo,

Ik ga binnenkort met een case ih maxxum 5120 meedoen aan trekkertrek. Het is in de 6ton, dus aardig zware klasse. Ik weet dat ik niet ver ga komen, maar ga mijn best doen. Hebben jullie misschien tips welke versnelling/powershift en wanneer ik moet terugschakelen? Ook bijv bandenspanning is handig om te weten.

Bedankt,

Deel dit topic

Reacties

+1
Als je met het gewicht aan de 6 ton gaat zitten, dan zou ik in de eerste groep rijden. Ben anders bang dat je niet ver genoeg terug kunt schakelen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Maxxum 5120 Pro en hebben de trefwoorden trekkertrek , case , case ih , versnelling , bandenspanning , Case international , maxxum en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
312