Illustratie van:
2

Massey Ferguson 25 - CAV brandstofpomp deksel lekt

Ik heb een CAV brandstofpomp op mijn Perkins motor. Deze drupt nou uit het einddeksel, zie foto. Weet iemand of je dan alleen het deksel eraf kunt halen en die afdichtring kunt vervangen? Of lekt hij inwendig ook dan, dus een hele pomprevisie?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Zit een afdichting achter dekseltje kun je er zo voor weg pakken. Weet niet of je uit de buurt komt ik heb ze wel liggen.
@RenaultR Nee woon niet in de buurt, kun jij het ook versturen in een envelop? Stuur anders maar even een PB. Ik wil er wel een overnemen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 25 en hebben de trefwoorden massey ferguson , ferguson , brandstofpomp , motor , massey , lekt , perkins , deksel en cav geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0