Same Altlanta in POAH!

Deze week in POAH!: De Same Atlanta van Deze week in POAH!: De Same Atlanta van Bernard Schieven uit het Gelderse Toldijk. De Same Atlanta uit 1965 telt 40 pk. Eind 1965 kocht Schieven de trekker samen met zijn vader. 'De eerste Same Atlanta in Nederland. Acht jaar later verkochten we de trekker, want het werk werd steeds zwaarder.' In oktober 2019 kon hij de trekker terugkopen. uit het Gelderse Toldijk. De Same Atlanta uit 1965 telt 40 pk. Eind 1965 kocht Schieven de trekker samen met zijn vader. 'De eerste Same Atlanta in Nederland. Acht jaar later verkochten we de trekker, want het werk werd steeds zwaarder.' In oktober 2019 kon hij de trekker terugkopen.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Bernard Schieven met Same 240 en Atlanta

Reacties

+5
Niels_D
+6
Niels_D
Mooie trekkers met een mooi verhaal erbij die ik op Youtube tegen kwam, dus vandaar even op deze manier gedeeld. Jammer dat de POAH!'s hier niet automatisch komen net als die Nieuwsgrazer berichten.
+5
akkermopet
Geweldig mooie POAH Same's deze week 🤠
+8
walker1
Dit soort POAH afleveringen is genieten. Echte mooie verhalen en niet die domme klets over rook en gebrul.
+5
schluterman
@walker1 gewoon zo als ze zijn de trekkers niks opschroeven inderdaad
+4
Samepuppy
Schitterend
+4
a3vandiejen
Prachtig verhaal van Bernard.
Niet zo lang geleden gesproken bij Wim op de nieuwjaarsreceptie. @Wimariete .
+5
yoohan
Prachtige Same inderdaad. Mooi verhaal ook van Bernard. Gelukkig is hij weer aardig op de been, toch 1 van de oudere Same liefhebbers in Nederland

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , same en nederland geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN