Illustratie van:
2

Agria 1700 - Na de montage van de handboom op de versnellingsbak rijdt de Agria 1700 niet meer vooruit. Wat heb ik fout gedaan?

Ik heb een tweedehands Agria 1700 gekocht. Met het vernieuwen van de frictie kabel heb ik de handboom volledig van de versnellingsbak gevezen wat niet moest. Blijkbaar is er iets fout gelopen want bij de montage nu rijdt de Agria niet meer. Alvast bedankt voor jullie tips!

Deel dit topic

Reacties

Hallo Jan,

Dit schijnt vaker voor te komen bij de 1700, ook als je de stuurarm draait komt dat soms spontaan voor. Het heeft te maken met een pennetje dat in een verkeerde positie staat, oplossing weet ik niet 123, maar als het probleem nog niet is opgelost wil ik het wel even voor je navragen, hoe dat op te lossen is.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Misschien heb je hier nog iets aan
Terug gemonteerd en inderdaad vooruit rijden gaat terug, maar achteruit lukt nog niet.Waarschijnlijk is er iets versprongen op de achteruitrij as bij de montage. Ik probeer later terug. Alvast bedankt voor de technische tekening Reinard, tot later Jan

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agria 1700 en hebben de trefwoorden versnellingsbak , agria en montage geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
387