Illustratie van:
3

Fiat 780 - Hydrauliek pomp lekt olie

Hoi, sinds 1 week lekt de hydrauliek pomp vrij aardig, onderaan de pomp (volgensmij de aanzuigleiding) drupt er olie uit. Die leiding zit volgensmij met 2 kleine boutjes vast aan de pomp. Hij lekt vrijwel constant ook als er geen olie gevraagd wordt door het ventiel. Kan dit een lekke keerring zijn of is het een groter probleem?

Groet, Jelle

Deel dit topic

Reacties

Volgens mij zit daar gewoon een pakking tussen of misschien een O ring maar erg spannend zal dat niet zijn.
@DANOONTJE POWERR dat zal mooi zijn, ik ga het morgen bij daglicht even wat beter bekijken
Vanmiddag naar het lmb geweest, nu blijkt dat die tussen de pomp door lekt als het ware. Conslusie er moet een nieuwe pomp op, nu vroeg ik mij af of er een grotere op past? Volgens het lmb kon dat problemen geven omdat het waarschijnlijk net niet past oid, zit er nog verschil in of zou er ook een pomp van bijvoorbeeld een 880/5 opkunnen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 780 en hebben de trefwoorden olie , fiat , hoi , hydrauliek , hydrauliek pomp , lekt , lekkage , pomp , hydraulische pomp , lekt olie en keerring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
326