Staal type vooras Mc cormick d439

Beste tractor liefhebbers

Momenteel ben ik bezig met het reviseren van een mc cormick d439 alleen blijkt het dat mijn vooras gescheurd is. De las waar de schommel as doorheen gaat is gescheurd. Deze wil ik weer opnieuw lassen alleen weet ik niet precies wat het nu voor een soort staal is en of het uberhaupt te lassen valt. alle informatie is van harte welkom

Deel dit topic

Reacties

Klein Rot
Dit kan door een goede lasser gewoon weer gelast worden
brian31072004
@Klein Rot ja maar weet je toevallig wat voor een soort staal het is want gietijzer is bijvoorbeeld niet zomaar te lassen
+1
Klein Rot
@brian31072004
Dat is zeker geen gietijzer
valtraaa
@Klein Rot gietstaal denk ik
+1
redeagle14
@brian31072004 dat is niet zo bijzonder die assen scheuren wel vaker. Uit slijpen, verwarmen en met basische electroden lassen. En met chroom-nikkel kan ook. Maar het voorverwarmen is belangrijk.
brian31072004
@redeagle14 top dankjewel voor de tip ga dit eens proberen
brauheist
Assen zijn nog ruim zat te vinden bij slopers anders,
Bied je eventueel ook de mogelijkheid er een geveerde as onder te maken
+1
koenjohndeere
@brauheist 2 weken
Deutz9
@brauheist breng gewoon naar de koekert in Winssen. kan hij het niet dan kan je de as altijd nog bij het oud ijzer knallen.
brauheist
@Deutz9 ik denk niet dat de vraagsteller in de buurt woont van de koekert
Deutz9
@brauheist dacht dat het jou as was.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , vooras , cormick , type , reviseren , lassen en informatie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
852