Illustratie van:
6

Fordson Dexta - Is het mogelijk de lucas startmotor te reviseren

De lucas startmotor op mijn dexta gaat te vroeg in zijn vrij loop. En ik vroeg me af of de bendix te vervangen of repareren is ik heb dit zelf nog niet kunne vinden.
Wie heeft hier wat info over ?

Deel dit topic

Reacties

+1
Startmotor van je tractor afschroeven, naar een startmotor, dynomo reparatie bedrijf toe, dat ding daar op de balie leggen en luisteren wat die kerels zeggen.
Makkelijker kan het niet.
Precies dat.
Zo'n antwoord zal de vrager niet bedoeld hebben denk ik. Hij zoekt meer info er over........
En toch is het eerste antwoord hier de beste uitleg.Verder is het antwoord ja: het is te repareren of te vervangen.Of een vervanger zoeken in de onderdelenhandel.
Draai hem er eerst eens af, de boel uit elkaar (filmpje kun je zo op YT vinden). Als je dan binnenin de boel eens grondig schoonmaakt, zal het al veel beter zijn.
Vaak is de platenkoppeling vet. Uit elkaar halen en schoonmaken doet wonderen bij zo’n ding.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta en hebben de trefwoorden Repareren , startmotor , fordson , dexta , vervangen , reviseren , lucas en fordson dexta geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
421