Illustratie van:
4

New Holland TM - Werklampen achter blijven knipperen ookal zijn ze uitgeschakeld

Laatst leds d'r op gezet en nu blijven de twee achterop de cabine flikkeren als ze uitgeschakeld zijn. Als ik zekering NO3 van parkeerklicht rechterzijde d'r uit trek stopt het, maar willen ze ook niet meer aan. Relais al omgewisseld met de anderen maar dat werkt ook niet. Kan iemand me helpen?

Alvast bedankt.
Kijn van Doorn

Deel dit topic

Reacties

Knipperen ze alleen als je stadslicht aan doet? Als dit zo is moet je de massa controleren van de werklampen en van kenteken verlichting. De massa van de kenteken plaat verlichting los halen en op het frame zetten.
@Hielke_Deere ja inderdaad alleen als ik het stadslicht aanheb.
Waar kan ik de massa het beste loshalen volgens u?
@Kijn van doorn probeer eerst eens het lampje uit de kenteken plaat verlichting eruit te halen. Beide lampjes. Als de werklampen dan goed is kun je massa draad achter het licht aan het frame maken
@Hielke_Deere bedankt zal ik eens proberen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM en hebben de trefwoorden new holland , cabine , werklampen , zekering , verlichting , led , trek en relais geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
471