Illustratie van:
3

John Deere 6220 - Verklikker verlichting aanhanger led werkt niet

Mij valt op dat wanneer er n werktuig met LED verlichting aangekoppeld is de verklikker van de aanhanger knipperlicht niet meer werkt op het dashboard. Wat kan daar de oorzaak van zijn?

Verlichting led werkt wel. Als ik er dan weer een traditionele aanhanger aankoppelen werkt de verklikker wel
.
Die knipperlichten met 1 en 2 erop op het dashboard

Deel dit topic

Reacties

Je verlichting doet het wel alleen je controle lampje op het dashboard doet het niet, dat komt vanwege de lage weerstand van Led. Als in de extra weerstandje de tussen soldeer doet het controle lampje het ook weer.
@2850Johndeere6R Hoe bedoel je dit? dat de weerstand van de led op het dashboard te laag is? Bij oude machines werkt het lampje op het dashboard als er genoeg stroom loopt door de knipperlampjes van de aanhanger. Bij led aanhanger verlichting is de stroom te klein zodat het lampje richting aanhanger niet gaat branden. Vraag is of wat het je opleverd als het lampje op het dashboard brand. Volgens mij alleen als je de grens over gaat met duitsland, dan dient deze te werken.
@DB780 precies wat je zegt. Mij maakt het niks uit of die het wel of niet doet. Ik hoef (bijna) nooit over de weg en als dat wel moet rij ik de combinatie even met de kont voor de schuur deur en bekijk ik de verlichting even of alles werkt. Als je graag wil dat je controle lampje in je dashboard werkt dan moet je bij die ledlampen op de aanhangsel een weerstandje tussen solderen dan doe het lampje op je dashboard het weer

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6220 en hebben de trefwoorden john deere , verlichting , led , dashboard , led verlichting , aanhanger en knipperlicht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
386