Illustratie van:
5

Deutz D55 - Hoe toplampjes aansluiten op deutz d55?

Hallo, ik heb even een vraagje. ik ben bezig met de elektra op mijn deutz d55. Ik wil graag 4 toplampjes op mijn sirocco rolbeugel monteren. Ik wil ze graag parallel aan elkaar aansluiten op de spatbord verlichting. Heeft iemand ervaring of een soort stappenplan/tips wat ik het beste kan doen? Wat ik ook wil weten is welke bolletjes van hoeveel Watt ik en hoeveel ampère ik erin kan zetten. Het liefst wil ik ze goed fel hebben branden. Ik dacht omdat het parallel is dat ik 12 volt bolletjes kan gebruiken, maar hoeveel watt en ampère? Accu is 12v.
Ik hoor het graag van jullie!
Mvg

Deel dit topic

Reacties

@deutz7006SA
Welk model lampjes heb je op het oog. Je kan de spanning voor de lampjes ook bij de contactdoos voor de aanhanger weghalen
@Klein Rot bol.com/nl/nl/…

Hier staat dat er een fitting van ba15s in zit. Dus dan lijkt mij dat er een 12v ba15s bolletje in moet.
ik wil de toplampjes aansluiten op de spatbordverlichting, aangezien ik de aanhanger stekker later ga doen.
@deutz7006SA
Ok dat kan ba15s lampjes heb je in verschillende sterktes
+4
Zo een prachtige d55 ga je toch geen toplampjes op zetten🫣😆
+1
@Deutz-5006 nou idd dat hoort niet op zo’n trekker

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D55 en hebben de trefwoorden spatbord , toplampjes , verlichting , ervaring , aansluiten , monteren , rolbeugel , 12 volt , Elektra en sirocco geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
441