Illustratie van:
3

International 654 - Hefinrichting werkt niet. hefhendel gaat terug naar beneden?

Beste TF,ers
Recent ben ik in het bezit gekomen van een inter 654.
Deze heeft het probleem dat de hef helemaal niets doet. Als je de hefhendel omhoog doet gebeurt er niets. Deze blijf ook niet in zijn positie staan maar veert gelijk terug helemaal naar onderen. Oliepeil is goed. Nu heb ik de het hefdeksel er al eens snel afgehaald en de hendel en stang bewegen gewoon normaal en op het eerst zicht mechanisch niets mis. Iemand bekend met dit soort problemen? of eventueel een soort stappenplan met wat eerst te controleren of uit te sluiten?
Bij voorbaat dank.

Deel dit topic

Reacties

@mieerop
Dat de hendel terug naar beneden gaat komt omdat de fiber ringetjes versleten zijn. Ze zitten aan de hendels en klemmen in de banen in de kwart ronde plaat, zit er op de trekker een extern ventiel als je die bediend kan je dan merken dat de motor belast wordt?
Aan het hefdeksel waar de dikke leiding naar de oliepomp gaat zit een aanzuigfilter deze kan verstopt zijn
Nee helaas geen ventiel erop dus niet te controleren. Om deze aanzuigfilter te controleren moet eerst al de olie eraf en en heel het hefdeksel eraf halen of kan je er op een andere manier bij?
@Mierop
Hefdeksel hoeft er niet af. De olie kan je aflaten lopen door aan de achterkant links naast de trekhaak een dop te verwijderen. Het aanzuigfiter kan je verwijderen door rechts onder de hendels van de hef een grote inbus schroef te verwijderen daarachter zit het aanzuigfilter.

(klik om te vergroten)

Nr. is de olie aflaat van de hef inrichting

(klik om te vergroten)

Nr. 3 is het aanzuigfilter

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 654 en hebben de trefwoorden inter , hefinrichting , hef , hendel , controleren , Oliepeil en International geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
331