Meeste taxi’s niet in orde bij grote politiecontrole, tractor met feestgangers mag niet verder rijden

TILBURG/ROOSENDAAL - De politie heeft zaterdagavond bij een grote controle in Tilburg en Roosendaal meerdere taxichauffeurs verboden verder te rijden. Slechts vier van de achttien gecontroleerde taxi’s bleken helemaal in orde.

Deel dit topic

Reacties

+1
walker1
Na al die verontwaardiging die te lezen in de topics over boetes voor afval dumpen en de boete voor te breed zijn, moet dit bericht toch wel een opluchting zijn. Waarschijnlijk zal het velen hier verbazen dat ook andere mensen/sectoren dan de boeren/landbouw wel eens beboet en gecontroleerd worden, maar het is dus echt waar, ook andere wetsovertreders/boefjes/schavuiten/kwajongens komen een keer aan de beurt.
+1
GerbertXL
Hoe moeten we dat weten, je kunt t niet lezen.
Ik ben benieuwd, wat kan er nou helemaal mis zijn met taxis.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , controle , politie , tilburg en Roosendaal geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
841