Defecte stoomcleaner?

Hallo allemaal,

Een defecte stoomcleaner, waar kan dat allemaal aan liggen? Heb wel eens gelezen dat dat vaak dure grappen zijn, maar kan je nog dingen nagaan om wat uit te sluiten bijvoorbeeld?

Ik zoek eigenlijk een beetje zo'n ding en kwam bij een kennis een dikke KEW tegen waarvan het hete water niet werkte.

Kan iemand mij wat meer vertellen hoe dat allemaal precies zit?

Alvast bedankt!

Mvg,
Guido

Deel dit topic

Reacties

SJB533
Dieseltoevoer,?
Valtra-Fordpower
Als de verwarming het niet doet kan dit aan meerdere oorzaken liggen, bijvoorbeeld een verstopt brandstof filter, of een kapotte blower, defecte opvoerpomp of de ontstekingstrafo die weigert te ontsteken. Voor de rest werkt zo'n machine gelijk aan een normale HD spuit. 😛
deeremeneer
Als de print kapot is dan krab nog maar eens achter je oren of je hem neemt. Ik heb vorig jaar ruim 350 euro onkosten aan die van mij gehad. Zoals al gezegd dit kan vele oorzaken hebben. Begin eens met de dieselolie tank. Doordat die dingen altijd nat worden en er vaak onzorgvuldig getankt wordt is de kans op bacterie groei en vuil in je tank groot.
Valtra-Fordpower
Mwa, zonder print slinger ik hem ook wel an de praat hoor. 😃
Valtrapowerr
Wat is nou eigelijk een echte stoomcleaner? gewoon een HD spuit met heet water?
lindehydrocart30
Ontbrander kapot? had de onze een keer.
Valtra-Fordpower
@Valtrapowerr

Je hoeft geen vragen te stellen met het antwoord erachter. 😄
Valtrapowerr
Haha bedankt voor de bevestiging dan 😄
robert_fendt
Geen geklooi met oude zooi!!
fendtjuh
Bedankt voor jullie reacties. Als ik geluk heb valt het dus wel mee begrijp ik? Diesel gaat naar een verstuiver, 'bougie' ontsteekt het, een grote gloeispiraal wordt warm en je hebt heet water? Moet ik het me zo indenken?
Valtra-Fordpower
Werkt net als een dieselkanon! Een grote vlam zit in een spiraalbuis, hier gaat je HD doorheen en door de vlam verhit.
Zit een trafo in met 2 contactpunten die gewoon continue bliksemt als het ware.
Valtra-Fordpower
Hoe zit het eigenlijk met die Roostermixer!?
fendtjuh
Oke! Nog niet weer mee bezig geweest, waren hem niet meteen nodig dus eigenlijk uitstelgedrag 😛 Volgend week heb ik weer een week vrij dus kijk er dan na denk ik.
Wimsumar
@Beste Fendtjuh : Hier een info-video van keuringstation Waardenberg en de Jong waar je opmoet letten en of ie te repareren is (tenzij er 'een wijf aan heeft gezeten' 😃 ).

fendtjuh
@Wimsumar

hahaha :lol:
maan820tms
Zit er veel elektronica in ?
RobDeutz104
Voor de brandstofpomp, kan de machine verkeerd om draaien, dan doet de Brandstofpomp het niet, en als je hem te lang verkeerd om laat draaien, is de pomp ook stuk
menke
Inderdaad, daarom moet je ook altijd eerst kijken als hij wel blaast uit de uitlaat, zo niet met je de fasen in de stekker even omdraaien!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
5